Η Ιστορία μας

Από μικρή είχα λόγους να πιστεύω ότι πρέπει ν’ ακολουθήσω το όνειρό μου. Άλλοτε έμοιαζε με ευχή κι άλλοτε με επιθυμία. Όταν αποφάσισα να το ακολουθήσω, απόκτησα επιπλέον κουράγιο και εσωτερική δύναμη,  που δε συγκρίνεται με καμία άλλη εμπειρία. Με την επιλογή του επαγγέλματος έγινε το πρώτο βήμα κι ύστερα, πολύ γρήγορα, με την αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το πέρας της εξειδίκευσής μου στην Ειδική Αγωγή και τις Μαθησιακές Δυσκολίες, έλαμψε με τη γέννησή του το 1993, το αστέρι του Rollino.

Είναι ένα δημιούργημα στο οποίο δίνω την ψυχή και το σώμα μου σε καθημερινή βάση. Εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, τον εαυτό μου και βλέπω τον κόσμο μέσα από την άδολη ματιά των παιδιών. Κάθε επαφή μαζί τους, κάθε ώρα εκπαίδευσης, αποτελεί ένα φίλτρο καθαρότητας και αγνότητας, που επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η επιλογή των συνεργατών μου έγινε υπό το ίδιο πρίσμα κι η ομάδα μας σχηματοποιήθηκε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Ο διαμοιρασμός του προσωπικού οράματος μαζί τους, υλοποιείται καθημερινά ξεκινώντας τη μέρα μας μ’ ένα ζεστό χαμόγελο.

Η ομαλή μετάβαση από το εγώ στο εμείς κι από το εμείς στο εσείς ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε. Η δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η εκτίμηση με την οποία περιβάλλετε τόσα χρόνια το έργο μας, δημιουργεί τη δυναμική πορεία για το μέλλον. Οι υποσχέσεις προς όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας είναι ρεαλιστικές και τηρούνται ευλαβικά. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ορατά και δίνουν στην ιστορία του σχολείου μας φτερά για ακόμη μεγαλύτερους στόχους και κατακτήσεις.

Δίνουμε χώρο στο όνειρο ν’ αναπτυχθεί.
Έχετε λόγους να μας εμπιστευτείτε τα πολυτιμότερα
της οικογενείας σας.