Η Φιλοσοφία μας 2018-05-29T16:01:31+00:00

Η Φιλοσοφία μας

Όλα είναι κρίσιμα και καθοριστικά στη θαυμάσια ηλικία των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Κάθε στάδιο ανάπτυξης κι ένας κόσμος ολάκερος ξεδιπλώνεται μπροστά τους, έχοντας άλλοτε σκούρες κι άλλοτε πάλι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Τα πάντα αλλάζουν στον εσωτερικό κόσμο, στο κοντινό και μακρινό σύμπαν, στο σώμα και στο νου. Όλοι εμείς στο Rollino, καλούμαστε να γίνουμε όχι απλοί μάρτυρες του θαύματος, αλλά συνταξιδιώτες σ’ ένα ταξίδι μακρύ και επίπονο.
Όσο πιο ξεκάθαρη η στάση και η φιλοσοφία μας, τόσο πιο εύκολα ξεπερνούν τα παιδιά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Κύρια επιδίωξή μας είναι να νιώθουν ευτυχισμένα και ικανά, να πορευτούν με αξίες και καθαρό μυαλό, έχοντας θέσει τις βάσεις της δικής τους φιλοσοφίας έγκαιρα, ώστε να  προσδιορίσουν ευκολότερα την μελλοντική προσωπική τους ταυτότητα.

Επειδή η αχαρτογράφητη πραγματικότητα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο δικός μας “χάρτης” έχει σημάδια, προορισμούς και λιμάνια, που δύσκολα θα έλεγε κανείς ότι απομακρυνόμαστε από αυτά.

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.