Η Ομάδα μας

“Τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στα παιδιά σου είναι οι ρίζες της υπευθυνότητας και τα φτερά της ανεξαρτησίας.”
Denis Waitley

Είμαστε μια δυναμική παρέα συνεργατών. Συνδετικό μας στοιχείο είναι η αγάπη για τα παιδιά, το ενδιαφέρον για την παιδαγωγική επιστήμη και o επαγγελματισμός σε κάθε τι με το οποίο ασχολούμαστε. Αγαπάμε τον άνθρωπο, τη φύση, την τέχνη και υποστηρίζουμε τις δράσεις που κάνουν τη μέρα μας ξεχωριστή για όλους.

Εκτιμάμε όσα δεν αποτιμώνται και δίνουμε αξία σε κάθε στιγμή.

Οι αρχές του σχολείου αποτελούν κοινό τόπο επικοινωνίας και κατεύθυνσης για μας. Κάθε συνεργάτης εκπαιδευτικός, διαθέτει πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενημερώνεται για τις σύγχρονες τάσεις και τη θεματολογία γύρω από τη διδακτική παιδιών προσχολικής ηλικίας και διαθέτει αξιέπαινες δεξιότητες.

Κάθε ένας από μας δίνει τον καλύτερο εαυτό του στα παιδιά.

Η διεπιστημονική ομάδα η οποία συνεργάζεται με το Rollino, ενισχύει τις  ιδιαίτερες κλίσεις των παιδιών και τους παρέχει κάθε δυνατή φροντίδα για την ανάπτυξή τους. Ειδικότητες επιστημόνων που επιμελούνται τα αντίστοιχα πεδία είναι: Παιδοψυχολόγος, Παιδίατρος, Διαιτολόγος, Οφθαλμίατρος, Οδοντίατρος, Λογοπεδικοί, Ειδικοί Παιδαγωγοί, Καθηγητές Ξένων Γλωσσών (Αγγλικών – Γερμανικών- Γαλλικών), Καθηγητές Μπαλέτου και Ρυθμικής, Καθηγητές Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Tennis, Judo, Κολύμβησης, Καθηγητές Παραδοσιακών Χορών, Καθηγητές Σκάκι, Καθηγητές Ιστορίας – Αρχαιολογίας, Σχολής Καλών Τεχνών, Καθηγητές Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Καθηγητές Ρομποτικής/Πληροφορικής, Διπλωματούχοι Βρεφονηπιαγωγοί, Διπλωματούχοι Νηπιαγωγοί.