Στην φωτογραφία βλέπουμε παιδιά από το προνηπιακό group, με τις ειδικά σχεδιασμένες υφασμάτινες τσάντες τους, έτοιμα για τα ταξίδια τους στα βιβλία!

Βουρρρ στη θάλασσα των βιβλίων!

Ήδη από την αρχή του σχολικού έτους 2023-2024 επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας οι συγγραφείς

Σοφία Μαντουβάλου και Ελισσάβετ Τάρη.

  • Η κ. Μαντουβάλου αφηγήθηκε στο νηπιακό group την ιστορία της  Το σύννεφο που έβαλε τα κλάματα, που μιλάει ουσιαστικά για το ταξίδι του νερού και στο προνηπιακό group την ιστορία Ήταν μια φορά η Κωλοτούμπα που ουσιαστικά μιλάει για την αξία της καλής διατροφής.
  • Η κ. Τάρη παρουσίασε το βιβλίο της Η νεράιδα της βροχής. Στο βιβλίο αυτό είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε ως χορωδία στο τραγούδι Πλιτς Πλατς, της εκπαιδευτικού μας κ. Τατιάνας Ζωγράφου (μουσικοπαιδαγωγός-συνθέτρια) το  οποίο υπάρχει στην έκδοση με Qrcode.

Συνεχίζουμε με αμείωτο ενθουσιασμό τις δράσεις μας, που κύριο στόχο τους έχουν την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά μας μέσα από αυτές τις δράσεις και τη Δανειστική βιβλιοθήκη έρχονται πιο κοντά στο βιβλίο και διαβάζουν πολλά πολλά υπέροχα βιβλία!

Με τη νέα χρονιά ήδη είχαμε την χαρά να επισκεφτεί το σχολείο μας η κ. Μαρίνα Γιώτη και να αφηγηθεί την ιστορία της Γέτι. Το Φεβρουάριο περιμένουμε την συγγραφέα  κ. Άλκηστη Χαλικιά και τον Απρίλιο, την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου τον κ. Μάκη Τσίτα.

Η συγγραφέας Σοφία Μαντουβάλου επισκέφτηκε το Rollino στις 16 Οκτωβρίου 2023.Τα παιδιά συνομίλησαν μαζί της και ενθουσιάστηκαν!

Το σύννεφο έβαλε τα κλάματα της Σοφίας Μαντουβάλου.

Η συγγραφέας Ελισσάβετ Τάρη επισκέφθηκε το Rollino τον Δεκέμβριο του 2023. Για το βιβλίο της ‘Η νεράιδα της βροχής’ τα παιδιά φτιάξανε ένα ομαδικό εικαστικό έργο.